Selkäkivun hoidon ammattilainen

Online ajanvaraus 24/7

Varaa aikasi tästä
Naprapaatti Vesa Tabell

Naprapaatti Vesa Tabell

Vaikuttavaa ja kustannustehokasta hoitoa. Ydintavoitteena nopea kivunlievitys ja mahdollisuus kivuttomaan liikkumiseen. Hoidan kehon eri alueiden kipua ja puutumisoireita manuaalisin menetelmin ja aktiivisesti asiakasta ohjaten. Olen erikoistunut työterveyteen, urheiluvammoihin ja arkiliikunnan merkitykseen selän terveydessä. Suuri osa asiakkaistani kärsii selkäkivusta tai niskakivusta, joka voi liittyä työkuormitukseen tai vääriin liikeratoihin liikunnassa. Selvitän syyn, hoidan kivun ja ohjaan asiakasta toimimaan ennaltaehkäisevästi. Lue lisää palveluistani, työhyvinvoinnista ja toimintakyvystä työssä. Blogissa ja Facebook-sivuilla voit tutustua myös mm. tavoitteelliseen voimailuun ja toimintakykyyn pelastusalalla. Vesa Tabell

naprapaatti AMK terveystieteiden maisteri, liikuntalääketiede

Mikko Heino, Red Bull Crached Ice Athletic

”Mulla leikattiin lonkka toukokuussa 2016. Epäröin pitkään leikkaukseen menoa olihan se iso juttu kun lonkkaa mennään leikkaamaan. Vesan avulla sain oikeanlaista kuntoutusta. Olen paljon velkaa Vesalle, kiitos hyvästä kuntoutuksesta, luistelu kulkee edelleen.”

Jonas Saelens, valmentaja, Suomen Melonta- ja Soutuliitto

”Together with Vesa we have been building up a structure to develop a mobility and injury prevention program for the Finnish U16, U18 and U23 kayak team. Vesa is always giving easily understandable instructions and simple but effective exercises.”

Pekka 63 v.

”Vesa on hyvä ja asiakaslähtöinen naprapaatti. Voin käyttää hänen palveluitaan tarvittaessa myös jatkossa.”

Johanna 29 v.

Vastaanotolla oli mukavan rento ilmapiiri ja sain heti lievitystä selkäkipuuni  sekä todella hyvät kuntoutusohjeet kotiin. Kävin vastaanotolla kuukauden aikana kolmesti, jonka jälkeen olen jatkanut itsenäisesti jumppa- ja  venytysohjeilla eikä selkäkipu ole enää palannut. Voin lämpimästi suositella Vesaa muillekin! 

Hoidan kipua ja puutumisoireita manuaalisin menetelmin ja aktiivisesti asiakasta ohjaten.

Selkäkipu

Manuaalinen terapia yhdistettynä asiakkaan oikeanlaiseen harjoitteluun on tutkitusti tehokkainta toiminnallisen selkäkivun hoidossa.

Niska-hartiakipu

Oikea diagnoosi on merkittävä osa niska-hartiakivun hoitoa. Sen jälkeen hoitona on esim. fascia-käsittely, akupunktio tai nivelkäsittely.

Päänsärky ja huimaus

Päänsäryn, huimauksen ja asentohuimauksen taustalla on usein niskavaiva. Oikea hoito ja ohjaus auttaa nopeasti ja ennaltaehkäisee uusiutumista.

Lonkkakipu

Lonkkakipu vaikuttaa selän terveyteen ja sujuvaan arkiliikkumiseen. Hoidon päämääränä on voima ja liikkuminen ilman kipua.

Tenniskyynärpää ja olkapääkipu

Kipu-, säteily- ja puutumisoireissa tutkitaan kaula- ja rintarangan sekä hartioiden toiminta, jonka jälkeen valitaan oikea hoito.

Tapaturmat ja urheiluvammat

Olen erikoistunut voimailijoiden, melojien ja pelastusalalla työskentelevien asiakkaiden vammojen ennaltaehkäisyyn ja kuntoutukseen.

Pihlajalinna Kuntoutus Koskiklinikka

4. krs , Hatanpäänvaltatie 1, Tampere
Puh. 010 312 144

Pihlajalinna Kuntoutus Kosklinikka

Hatanpään valtatie 1, Tampere
Puh. 075 3253 100

Pihlajalinna, Akaa

Kirkkotori 10, Toijala / Akaa
Puh. 010 312 102

Lääkärikeskus Dextra, Toijala

Kirkkotori 10, 37800 Toijala / Akaa
Puh. 075 3253 450