Työnantaja: ehkäise turhat poissaolot ja ennenaikainen eläköityminen!
Tarjoan kustannustehokasta hoitoa ja ennaltaehkäisevää ohjausta.

Työnantaja: ehkäise turhat poissaolot

Tuki- ja liikuntaelinkivut ovat merkittävä syy työntekijöiden sairauspoissaoloihin ja ennenaikaiseen eläkkeelle jäämiseen. Autan työntekijöitä hoitamalla kipua ja pureutumalla kivun syihin. Samalla ohjaan heitä oikeanlaiseen fyysiseen aktiivisuuteen ja harjoitteluun, joka ennaltaehkäisee oireiden uusiutumista.

Vierailen myös työpaikoilla pitämässä Työkykyä ja nivelterveyttä -seminaareja. Kysy lisää!

”Kolme ideaa työterveyteen”

1. Kustannustehokkuus

Jos työntekijällä on tuki- ja liikuntaelimistön kipua, nopea hoitoon ohjaaminen vähentää ja ehkäisee sairauspoissaoloja. Laadukas hoito tarkoittaa nopeita tuloksia kustannustehokkaasti. Tämä on todettu naprapatian osalta kansainvälisissä tutkimuksissa.

2. Työhyvinvointi

Kipu ja varsinkin selkäkipu vaikuttaa merkittävästi ihmisen toimintakykyyn ja elämänlaatuun. Kun työntekijällä ei ole kipuja, hän jaksaa huolehtia paremmin fyysisestä terveydestään ja jaksamisestaan sekä työssä että vapaa-ajalla. Tämä näkyy nopeasti parantuneena työkykynä ja työtehona.

3. Turvallisuus

Hyvä fyysinen toimintakyky ja kivuttomuus auttavat työntekijää jaksamaan ja keskittymään. Kun työntekijällä ei ole kipuja ja hänellä on hyvä fyysinen toimintakyky, hänen oppimiskykynsä ja tarkkuutensa paranevat vaikuttaen työturvallisuuteen.

Ota yhteyttä niin katsotaan, kuinka voin edesauttaa ja hoitaa työntekijöidesi terveyttä!