Tietoa lähivastaanotosta, etävastaanotto mahdollisuudesta ja jo varattujen aikojen käytöstä. Tällä hetkellä vastaanotto auki sekä Akaassa että Tampereella rajoitetulla aikataululla.

Vastaanotto Korona-epidemian aikana

Ohjeet etäyhteyteen

Miten toimitaan jo sovittujen aikojen kanssa

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Viranomaiset joutuvat uudistamaan suosituksiaan ja ohjeitaan jatkuvasti. Selkäkipuiset, huimauspotilaat ja erilaisista urheiluvammoista kärsivät eivät ole kadonneet minnekään.

Miten toimia jo sovittujen aikojen kanssa

Jos sinulla on oireita jotka viittaavat influenssaan (tai flunssaan) peru aikasi. Tältä osin toimitaan siis kuten ennenkin.

Jos kuulut riskiryhmään ja olet oireeton noudata hallituksen ohjeistusta.

Etävastaanotto

Kehitän tapaa auttaa potilaitani ja valmennettaviani etäyhteydellä. Oma vahvuuteni tässä on neurobiomekaniikka. En voi auttaa sinua ”kädestä pitäen”, mutta tulemme saamaan mahtavia tuloksia neurologisilla menetelmillä joita sovellan jo huippu-urheilijoideni valmentamisessa ja kuntouttamisessa.

Pihlajalinnassa
Pihlajalinnassa etävastaanottoaika valitaan normaalisti nettiajanvarauksesta/puhelimitse. Yhteys aukeaa kun soitan sinulle varatulla ajalla.

Yksityisvastaanotto
Yksityisvastaanoton etävastaanottoaika sovitaan erikseen sähköpostissa/puhelimessa. Yhteys muodostetaan Whatsapp/Zoom/Hangouts palvelun kautta.

Katso lisää Näin Toimii Etävastaanotto