Potilaistani noin 90% suosittelisi palveluani erittäin todennäköisesti ystävälleen tai työtoverilleen. Suositusten perusteella vastaantotolle saapuukin 40% potilaistani. Yritän pitää kiinni tästä tavoitteesta tarjoamalla mahdollisimman laadukasta palvelua.

”Löysin Vesan suosituksesta. Hän tarttui asiaani ja löysi pian konkreettisia apukeinoja vaivaani. Yllätyin, kuinka paljon jo yksi hoitokerta toi apua. Vesalla on hyvä ymmärrys aktiivikuntoilijan sielunmaailmaan 🙂 ” Emilia 33v

”Vesa on hyvä ja asiakaslähtöinen naprapaatti. Voin käyttää hänen palveluitaan tarvittaessa myös jatkossa.” Pekka 63 v

”Vastaanotolla oli mukavan rento ilmapiiri ja sain heti lievitystä selkäkipuuni sekä todella hyvät kuntoutusohjeet kotiin. Kävin vastaanotolla kuukauden aikana kolmesti, jonka jälkeen olen jatkanut itsenäisesti jumppa- ja venytysohjeilla eikä selkäkipu ole enää palannut. Voin lämpimästi suositella Vesaa muillekin! :)”  Johanna 29v

”Olen erittäin tyytyväinen siihen, että kahden hoitokerran perusteella osasit ohjata minut eteenpäin magneettikuviin ja ortopedille todettuasi, että lonkassani on todennäköisesti jotakin rikki, etkä itse pysty enää auttamaan asiassa. Lonkkani on nyt leikattu kiireellisesti (käynnistä luonasi aikaa alle 4kk) ja ilman leikkausta olisin joutunut tekoniveloperaatioon muutaman vuoden sisällä. Ammattitaitoa on myös se, että ottaa potilaan oireet tosissaan ja myöntää itse, ettei pysty auttamaan ja osaa ohjata hoidossa eteenpäin.”

”Pitkään välilevyn pullistumasta kärsineenä oloni koheni jo ensimmäisen hoitokerran myötä ja sain rohkaisua siihen, että oireiden kroonisuudesta huolimatta toipuminen on mahdollista. Koin, että hoidossa keskityttiin oireiden hoitamisen lisäksi myös syyn hoitamiseen ja ennaltaehkäisemiseen.” Liisa Koivisto(Google arvostelu)